Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Herne, kuivattu, Rainbow16g44kcal2.8g9.9g0.1g1.6g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia13g18kcal2.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g126kcal10g19.8g2.4g3.2g
Valittu annoskoko92g63kcal5g9.9g1.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g32kcal2.5g5g0.6g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128