Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g33kcal3.9g0g2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino20g66kcal4.5g10.3g0.7g1.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Ketsuppi, Felix2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g282kcal22.6g26.4g9g2.6g
Valittu annoskoko92g141kcal11.3g13.2g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g71kcal5.7g6.6g2.3g0.7g
Arvot/100g100g154kcal12.3g14.4g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649