Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 10g7.2kcal0.5g1g0g0.3g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 17g36kcal3g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g88kcal7g2.2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko92g44kcal3.5g1.1g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g22kcal1.8g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.8g1.2g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401