DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 55g15kcal0.7g2.2g0.1g1.2g
Voi vähäsuolainen 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 1.5g4.7kcal0g1.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g44kcal5g0g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g161kcal11.8g7.2g8.6g2.6g
Valittu annoskoko92g80kcal5.9g3.6g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g40kcal3g1.8g2.2g0.7g
Arvot/100g100g88kcal6.4g3.9g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464