Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g6.9g5.2kcal0.4g0.8g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus3.9g13kcal0.9g2.1g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g20g12kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g107kcal7.6g12g2.6g0.6g
Valittu annoskoko92g53kcal3.8g6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g27kcal1.9g3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196