Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g28g41kcal1.5g8.2g0.2g0.4g
Maito, Kevyt39g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g217kcal12.8g20.6g9.2g1g
Valittu annoskoko92g109kcal6.4g10.3g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g54kcal3.2g5.2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal7g11.2g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040