Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipulikuutiot rainbow0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa16g13kcal0.7g2g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Basilika, tuore3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g118kcal7g10.2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko92g59kcal3.5g5.1g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal1.8g2.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511