Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 21g26kcal4.4g0g0.9g0g
Naudan paahtopaisti21g23kcal4.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g113kcal18.4g2.6g2.8g1g
Valittu annoskoko92g57kcal9.2g1.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g28kcal4.6g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355