Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porsaanpaisti vähärasvainen 31g51kcal8.8g0g1.7g0g
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g163kcal19.6g11.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko92g81kcal9.8g5.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g41kcal4.9g2.9g1g0.5g
Arvot/100g100g89kcal10.7g6.2g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301