Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino14g47kcal3.1g7.2g0.5g0.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g22g14kcal2.8g0.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g5.7g2.4kcal0.6g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g200kcal21.4g15.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko92g100kcal10.7g7.7g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g50kcal5.4g3.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g109kcal11.6g8.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930