Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g2.9g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g11g26kcal1.6g1g1.6g0.1g
Makaroni, tumma 8.8g32kcal1.2g5.7g0.3g0.5g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto1.2g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g167kcal7g23.2g4.4g2g
Valittu annoskoko92g83kcal3.5g11.6g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna46g42kcal1.8g5.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.6g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735