Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 13g46kcal0.8g10g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)16g26kcal0.5g0.6g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g143kcal2.6g21.2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko92g71kcal1.3g10.6g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g36kcal0.7g5.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469