Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g5.2g17kcal2.7g1.5g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss7.8g24kcal1.9g0.1g1.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)21g5.2kcal0.2g1.1g0g0.3g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g185kcal18.4g8.8g8.2g3.4g
Valittu annoskoko92g93kcal9.2g4.4g4.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna46g46kcal4.6g2.2g2.1g0.9g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315