Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 1.6g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Ruispuurohiutale1.6g5kcal0.2g1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai5.1g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto6.2g21kcal1.7g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g199kcal13.2g12.8g10.4g2g
Valittu annoskoko92g100kcal6.6g6.4g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna46g50kcal3.3g3.2g2.6g0.5g
Arvot/100g100g108kcal7.2g7g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670