Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punajuuri 16g6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g63kcal5.4g4.6g2g2g
Valittu annoskoko92g32kcal2.7g2.3g1g1g
Annoskoko puolitettuna46g16kcal1.4g1.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g35kcal2.9g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578