Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 61g196kcal16.4g0g14.7g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g4.4g14kcal1.3g2.4g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g13g22kcal0.3g0.2g2.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g522kcal39.2g11.8g35.8g0.6g
Valittu annoskoko92g261kcal19.6g5.9g17.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g131kcal9.8g3g9g0.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658