Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g31g44kcal5g0.8g2.3g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli16g28kcal1.1g0.6g2.3g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g14g48kcal1.8g9.2g0.3g1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g13g31kcal2.1g0g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g312kcal20.2g22.8g15g2.6g
Valittu annoskoko92g156kcal10.1g11.4g7.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g78kcal5.1g5.7g3.8g0.7g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116