Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)47g61kcal9.8g0.2g2.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g16g20kcal0.7g0.8g1.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g76kcal5.7g0g5.9g0g
Tilli, tuore 5.9g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 2.3g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g320kcal32.8g2.2g19.6g0.4g
Valittu annoskoko92g160kcal16.4g1.1g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g80kcal8.2g0.6g4.9g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.8g1.2g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096