Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 14g73kcal0.1g0.1g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 7g28kcal0g6.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g15g53kcal2.1g8.5g1.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g22g7.2kcal0.2g1.4g0.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g19kcal0.7g1g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g422kcal8.6g45.2g23g0.4g
Valittu annoskoko92g211kcal4.3g22.6g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g106kcal2.2g11.3g5.8g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.7g24.6g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618