Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka22g83kcal5g0g6.6g0g
Cashewpähkinä 8.8g50kcal1.8g1.6g4.1g0.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 22g16kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Fariinisokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Päärynä kuorittu 22g10kcal0.1g1.7g0g0.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g418kcal14.4g22.4g28.6g3g
Valittu annoskoko92g209kcal7.2g11.2g14.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g105kcal3.6g5.6g7.2g0.8g
Arvot/100g100g227kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597