Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g47g66kcal7.5g1.6g3.1g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g12g38kcal2.8g5.7g0.1g1.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 14g45kcal3.4g6.4g0.3g1.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 14g15kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g2.8g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g346kcal28.8g36.6g7.4g6.6g
Valittu annoskoko92g173kcal14.4g18.3g3.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna46g87kcal7.2g9.2g1.9g1.7g
Arvot/100g100g188kcal15.7g19.9g4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813