Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore301g93kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri128g519kcal0g127.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g381g1448kcal27.1g191.7g61.7g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g4121kcal58.4g671.8g124g22.2g
Valittu annoskoko910g2060kcal29.2g335.9g62g11.1g
Annoskoko puolitettuna455g1030kcal14.6g168g31g5.6g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847