Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g280g420kcal47.6g1.1g24.6g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g300g171kcal4.2g37.2g0.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi30g3kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g1188kcal104.4g77.4g50.4g0g
Valittu annoskoko910g594kcal52.2g38.7g25.2g0g
Annoskoko puolitettuna455g297kcal26.1g19.4g12.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902