Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g65g208kcal7.1g41.6g1.4g7.1g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.2g2.7g3.9g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 117g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g3773kcal102.4g316.6g235.6g22g
Valittu annoskoko910g1886kcal51.2g158.3g117.8g11g
Annoskoko puolitettuna455g943kcal25.6g79.2g58.9g5.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197