Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka44g387kcal0g0g43.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 171g588kcal17.5g119.9g2.1g6g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Sokeri 75g303kcal0g74.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.5g4.4g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g88g156kcal0.2g8.6g0.2g0g
Mustikka264g88kcal1.3g16.9g1.1g8.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)44g163kcal6.1g24.2g3.5g4.8g
Sokeri 32g128kcal0g31.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g4028kcal90.4g567.6g121.8g39g
Valittu annoskoko910g2014kcal45.2g283.8g60.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna455g1007kcal22.6g141.9g30.5g9.8g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956