Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g467g793kcal88.7g0g46.7g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g146g204kcal4.4g2.9g19g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g42g107kcal7.1g0.8g8.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2543kcal225.6g33.4g163g6.6g
Valittu annoskoko910g1272kcal112.8g16.7g81.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna455g636kcal56.4g8.4g40.8g1.7g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339