Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 140g862kcal33.7g9.2g75.6g10.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g272kcal11.2g44.8g5.4g8.8g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 200g89kcal0.6g20g0.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g80g285kcal0.2g71.2g0.6g3.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 30g111kcal5.5g3.3g6.5g9.1g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Siirappi, tumma80g256kcal0.1g59.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g6398kcal141.2g742.6g302.2g89.6g
Valittu annoskoko910g3199kcal70.6g371.3g151.1g44.8g
Annoskoko puolitettuna455g1599kcal35.3g185.7g75.6g22.4g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500