Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 125g266kcal12.4g1.1g23.8g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g188g107kcal2.6g23.3g0.4g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 75g22kcal1.4g2.6g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix13g6.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.8g4.5kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g827kcal34g59g49.8g5.4g
Valittu annoskoko910g413kcal17g29.5g24.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna455g207kcal8.5g14.8g12.5g1.4g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845