Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 312g56kcal1.7g7.8g1.2g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Ketsuppi, Heinz34g35kcal0.3g8.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g1492kcal104.2g56.2g91.6g15.2g
Valittu annoskoko910g746kcal52.1g28.1g45.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna455g373kcal26.1g14.1g22.9g3.8g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640