Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g2800g4200kcal476g11.2g246.4g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g3000g1710kcal42g372g6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18200g11880kcal1045g775.4g504.8g0g
Valittu annoskoko9100g5940kcal522.5g387.7g252.4g0g
Annoskoko puolitettuna4550g2970kcal261.3g193.9g126.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902