Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g1800g4860kcal1098g63g27g306g
Tomaattimurska 3600g1058kcal20.2g190.8g7.2g68.4g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Paprika punainen 1350g395kcal12.7g60.7g5.4g25.6g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1800g2880kcal48.6g48.6g270g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g108g112kcal8.5g17.6g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g18855kcal2387.6g804.6g622.2g819.6g
Valittu annoskoko9108g9427kcal1193.8g402.3g311.1g409.8g
Annoskoko puolitettuna4554g4714kcal596.9g201.2g155.6g204.9g
Arvot/100g100g104kcal13.1g4.4g3.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188