Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2255g542kcal40.8g49.6g6.8g51.9g
Parsakaali brokkoli 2255g790kcal104.2g44g6.8g56.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 1804g2195kcal383.3g0g72.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1127g1465kcal33.8g22.5g146.5g1.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 902g2977kcal18g27.1g315.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl90g794kcal0g0g90.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima676g2638kcal196.1g0g202.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g22803kcal1552.4g286.4g1681.8g218.8g
Valittu annoskoko9108g11402kcal776.2g143.2g840.9g109.4g
Annoskoko puolitettuna4554g5701kcal388.1g71.6g420.5g54.7g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937