Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu2397g4794kcal311.6g69.5g383.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2217g776kcal22.2g153g11.1g31g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Paprika, punainen479g123kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Paprika vihreä 479g102kcal4.5g12g1.4g9.1g
Vesi1198g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1498g490kcal9.3g83.3g3g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g13217kcal741.4g787.8g806g205.2g
Valittu annoskoko9108g6608kcal370.7g393.9g403g102.6g
Annoskoko puolitettuna4554g3304kcal185.4g197g201.5g51.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889