Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 721g2694kcal160.9g0g230.7g0g
Pekoni, Euroshopper433g1211kcal69.2g4.3g103.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 5408g11976kcal946.4g0g919.4g0g
Kananmuna kuoreton 744g1061kcal93g2.2g76.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 901g3515kcal19.2g19.8g378.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g41400kcal2600.8g139.2g3421g30.6g
Valittu annoskoko9108g20700kcal1300.4g69.6g1710.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna4554g10350kcal650.2g34.8g855.3g7.7g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809