Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria3598g7196kcal316.6g359.8g503.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3598g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix810g405kcal12.1g81g4g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g405g3643kcal0g0g404.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g617kcal18.3g125.9g2.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g23991kcal706.8g1180.8g1831.6g29.4g
Valittu annoskoko9108g11995kcal353.4g590.4g915.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna4554g5998kcal176.7g295.2g457.9g7.4g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823