Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3500g1179kcal24.2g192.5g3.5g49g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g50g302kcal3.4g29.1g17.5g0g
Ruokosokeri420g1712kcal0g419.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 140g469kcal0.1g114.2g0.1g2g
Mansikka 5000g2327kcal25g420g10g95g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18220g11976kcal105.4g2350.8g62.2g292g
Valittu annoskoko9110g5988kcal52.7g1175.4g31.1g146g
Annoskoko puolitettuna4555g2994kcal26.4g587.7g15.6g73g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727