Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Herkkusieni 350g56kcal7.3g1g1.2g5.2g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.2g0.3g0.7g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.1g0g0g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g26g0.8kcal0g0g0g0g
Vesi6999g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g315g1105kcal10.7g257g1.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18228g3305kcal100.4g667.8g12.6g82.6g
Valittu annoskoko9114g1652kcal50.2g333.9g6.3g41.3g
Annoskoko puolitettuna4557g826kcal25.1g167g3.2g20.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258