Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g159g851kcal7.8g82.9g51g0g
Kananmuna kuoreton 319g455kcal39.8g1g32.7g0g
Sokeri 171g695kcal0g171.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %120g651kcal1.2g1.2g71.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 66g226kcal6.7g46g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, X-tra8g30kcal0.3g6.6g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g13g70kcal0.6g6.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %10g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g6294kcal120.6g668.4g338.8g5g
Valittu annoskoko912g3147kcal60.3g334.2g169.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna456g1574kcal30.2g167.1g84.7g1.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840