Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 266g590kcal46.6g0g45.3g0g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto166g466kcal31.6g0g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Voitaikina Myllyn Paras 500g333g1282kcal20.3g98.9g89.9g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4773kcal202.2g214.8g344.6g16.8g
Valittu annoskoko912g2387kcal101.1g107.4g172.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna456g1193kcal50.6g53.7g86.2g4.2g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295