Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi604g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g30g3kcal0.5g0g0.2g25.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g17g60kcal7.5g6.6g1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale45g27kcal4.5g2.3g0.1g33.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl211g1273kcal50.9g14g114.2g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g2725kcal126.8g45.8g231g147.2g
Valittu annoskoko912g1363kcal63.4g22.9g115.5g73.6g
Annoskoko puolitettuna456g681kcal31.7g11.5g57.8g36.8g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174