Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 181g1310kcal2.1g0.7g146.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal19.9g137g2.3g6.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 169g212kcal18.5g0.4g15.2g0g
Sokeri 102g415kcal0g102.2g0g0g
Banaani, kuorittu 241g210kcal2.6g44.1g1g4.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g5753kcal90g592.4g332.2g29.4g
Valittu annoskoko912g2876kcal45g296.2g166.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna456g1438kcal22.5g148.1g83.1g7.4g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700