Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g30g120kcal0g29.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g73g659kcal0g0g73.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen27g192kcal0g0g21.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Grahamjauho 73g240kcal7.7g44.4g1.6g7.2g
Neljänviljanhiutale 20g66kcal2g11.6g0.7g2.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g84g344kcal2.5g75.4g3.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 299g80kcal9.9g9.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g67g373kcal4.3g37.9g2.7g0g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4377kcal64.4g438.6g213.4g24.6g
Valittu annoskoko912g2189kcal32.2g219.3g106.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna456g1094kcal16.1g109.7g53.4g6.2g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044