Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit78g20kcal0.7g3.7g0.2g1.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow63g50kcal2.6g8.1g0.6g1.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g125g174kcal23.7g0g8.7g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Makaroni, tumma 17g62kcal2.3g11.3g0.5g1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 47g34kcal0.9g6.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1825g769kcal62g77.4g20.8g14g
Valittu annoskoko912g384kcal31g38.7g10.4g7g
Annoskoko puolitettuna456g192kcal15.5g19.4g5.2g3.5g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167