Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g250g330kcal52.5g0g12.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g250g498kcal50g0g32.5g0g
Margariini, Pirkka1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli63g188kcal2.3g2.6g18.8g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1825g2497kcal217.2g15g170.8g1g
Valittu annoskoko913g1249kcal108.6g7.5g85.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna456g624kcal54.3g3.8g42.7g0.3g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720