Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1350g270kcal13.5g40.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Vesi5998g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)450g306kcal7.2g67g0.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis900g1008kcal197.9g0g27g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g4339kcal458g233.2g169.2g0.2g
Valittu annoskoko9120g2170kcal229g116.6g84.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4560g1085kcal114.5g58.3g42.3g0.1g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389