Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1568g5381kcal159.8g1097.8g18.8g54.9g
Sokeri 1025g4162kcal0g1024.4g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g290kcal0g71.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g4825g1882kcal159.2g149.6g72.4g0g
Kananmuna kuoreton 995g1420kcal124.4g3g102g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g603g4102kcal6g6g452.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g34578kcal902g4727.8g1291.2g110.2g
Valittu annoskoko9120g17289kcal451g2363.9g645.6g55.1g
Annoskoko puolitettuna4560g8644kcal225.5g1182g322.8g27.6g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655