Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3610g1180kcal22.4g200.7g7.2g92g
Parsakaali brokkoli 3008g1055kcal139g58.7g9g75.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g2406g8302kcal601.6g1424.5g52.9g259.9g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g21125kcal1528.6g3370g138.6g869.6g
Valittu annoskoko9120g10563kcal764.3g1685g69.3g434.8g
Annoskoko puolitettuna4560g5281kcal382.2g842.5g34.7g217.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549