Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1559g5350kcal158.9g1091.4g18.7g54.6g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1919g614kcal57.6g90.2g0g0g
Sokeri 1223g4966kcal0g1222.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g154kcal0g38g0g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kultarypsi720g3958kcal7.2g7.2g431.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2879g1025kcal4.6g204.7g2.6g57.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g52kcal0.5g11.5g0.5g0g
Sokeri 144g584kcal0g143.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 576g821kcal72g1.7g59g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g35215kcal606.6g5657.4g1025.2g224.8g
Valittu annoskoko9120g17608kcal303.3g2828.7g512.6g112.4g
Annoskoko puolitettuna4560g8804kcal151.7g1414.4g256.3g56.2g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468