Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5400g975kcal30.2g135g21.6g37.8g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1440g4860kcal172.8g0g532.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio600g1680kcal114g0g132g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1200g1920kcal32.4g32.4g180g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g20816kcal710.6g371.8g1926.2g87.8g
Valittu annoskoko9120g10408kcal355.3g185.9g963.1g43.9g
Annoskoko puolitettuna4560g5204kcal177.7g93g481.6g22g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272