Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g240g3.4kcal0g0.7g0g0.5g
Leivinjauhe60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g120g168kcal16.8g16.8g4.1g57.6g
Vehnänalkio 60g216kcal17.6g18.6g6g8.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4440g2486kcal377.4g222g8.9g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1200g410kcal12g49.2g9.6g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g16781kcal1587.2g1179.8g607g247.6g
Valittu annoskoko9120g8391kcal793.6g589.9g303.5g123.8g
Annoskoko puolitettuna4560g4195kcal396.8g295g151.8g61.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983